För att fördiva tiden..

Två historier som jag och Frida hår knåpat ihop genom att skriva lite var, och sen får den andra se sista raden och sen förtsätta osv.


Första;

Bella och Frida var bästa kompisar. Dom spenderade oerhört mycket tid på deras favoritställe Frällaträdet. Där brukade dom två vännerna sitta och ha det roligt! Dom hade så infernaliskt roligt där. Och de smidde planer som dom sedan utförde. Dom skulle utfära planer från bokstaven A till Ö. Just nu var dom på G.
Dom ska ha en plan för varje bokstav i alfabetet. Det kommer ta lång tid att genomföra, men det kommer bli gjort. En av dom hade dåligt minne, så hon glömde vad som skulle genomföras. '
Godis är gott! Det tyckte både Frida och Bella.
Cåre tha Män blev så less på att dom alltid stirrade på honom, så han mördade dom.  Han var en väldigt dåligmördare så dom överlevde. Fast då kom Jåå och mördade dom. Så då dog dom igen!
Slut!


Andra;

Det var en gån gett marsvin som hette Isabella. Isabella hade en kattkompis som hette Jåå. Marsvinet CÅreoch Jåå var rivaler. Cåre ocj Jåå hatade varandra. Dom kom aldrig överens. Dom bråkade om allt från att få jordnötter och hur man ska knyta rep. Sen träffade dom en vilsen lite fågel som aldrig lärt sig flyga. Den hette Farbror August.
Farbror August gillade tv-spel. Han spenderade flera timmar tranför TV'n. Need for Speed var favoritspelet. Dom brukade spela det spelet i verkligeheten också. Men en dag blev det för mycket vld för Jåå. Så han beslutade sig för att sluta spela tv-spel och istället skaffa sig ett nytt intresse.
Han beslutade sig för att börja plocka blommor. Men en dag fick han för sig att äta en blomma och det visade sig att den var giftig så Jåå dog och kom till himlen. Men himlen var ett väldigt trevligt ställe och Jåå trivdes oerhört bra och levde lycklig i himlen i alla sina dagar.
Slut!

Kommentarer
Postat av: Anki

Haha, jag gillar att cåre och jåå fick vara med ;P haha!

2007-12-24 @ 00:26:00
Postat av: fridwulf xD

haha! ja no är vi roliga no! :P haha, det är dock väldigt interna berättelser, men det gör inget :)

2007-12-24 @ 00:28:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0