Signs.

Can't you see them?
See the signs
You see them
All the signs we see them
Can't you see them?


Idag var jag på skolan, och på lunchen for jag och Frida in till stan och åt en tacotallrik på Röda lyktan. Grymt gott! :) När vi slutade for vi in till stan, för att sätta oss på Roasters - vilket verkligen är något nytt för våran del! Sandra kom, och även Sofia och Max kom ett tag också. x) Det var trevligt.

Kring fyra började alla fara hemåt, och jag mötte mamma på stan. Har fått mig en ny kofta (välbehövligt), julstjärna till fönstret, fotopapper och en uttöjning (4mm). Vi tog sen bussen hem klockan sex, och jag hoppade av hos Frida. Jag åt gomiddag där, och sen såg vi Heroes S02E01-02, promenerade och spelade kort. Promenaden var väldigt rolig, jag tvingade Frida ner i djupsnön och det var väldigt roligt, för hon skulle gå i mina fotspår och då jävlades jag lite genom att gå konstigt! ;> Kortspelen var däremot inte roliga, för jag förlorar bara hela tiden. Men jag ska slå dig nån dag Frida, jag ska bli oövervinnlig ;)

Imorrn ska jag och Frida in till stan, och försöka oss på en riktig runda på stan! :) Ska köpa julklappar. 

Landed.

Även denna dag spenderas hemma, men imorgon ska jag iväg till skolan. Vill inte missa så mycket mer av skolan, måste hämta lite böcker, och så ska jag, Frida och Sandra till Roasters efter skolan. Vilket jag inte heller vill missa. :) Är ganska less på att ligga hemma i sängen nu, trots att jag bara gjort det sen igår.
Känner att jag behöver prata av mig lite med Frida! :D haha

Dock har jag gjort lite nytta under tiden jag varit hemma, - jag har nämligen skrivit mitt referat. Det är inte klart än, men på väldigt god väg. Ska försöka skriva klart det idag, samt börja öva in det eftersom det ska redovisas.
Funderade på att fara till skolan idag, efter halva dagen. Men det känns ovärt ;p lika bra att stanna hemma och vila, så jag orkar med morgondagen!



                                                                                        Tänk att ett "hej" kan göra en så glad?


Under the influence.

Idag for jag hem från skolan klockan 11.05 med bussen. Jag har ont i huvudet, känner ett tryck över bröstet och så har jag rinnig näsa. Det värker även i kroppen. 

                                                                                               Detta är alltså orsaken till att jag for hem idag.

Just nu sitter jag och lyssnar på Carlings radio, i hopp om att hitta ny bra musik. Än så länge har det inte spelats något bra, fast det har ju bara spelats en låt så jag ska ge det en chans till. Borde egentligen vila, inte sitta vid datorn vilket gör att min huvudvärk bara förstärks. Det ska jag göra snart, efter jag har bloggat klart och gjort lite studier som måste göras. Nästa vecka kommer jag ha två prov och en redovisning,- men redovisning kan väl klassas som prov det med? det är ju i vilket fall som helst ett prov på ens kunskaper.

Nu ska jag referera en recension från PT-tidningen av Winnerbäcks spelning i Luleå. Detta referatet är redovisningen jag har på måndag och samma dag har jag även matteprov. Sen på torsdag har jag ett engelskaprov. Kom precis på att vi även har ett prov i Mediekunskap nån gång innan lovet också.



När kommer bomben? ;o

Det är massa/ett flygplan som flyger över vårat hus hela tiden.

(intern)


Breakdown.

But you cant stop nothing
If you got no control
Of the thoughts in your mind

That you kept in, you know
You dont know nothing
But you dont need to know
The wisdoms in the trees
Not the glass windows
You cant stop wishing
If you dont let go

But things that you find
And you lose, and you know
You keep on rolling
Put the moment on hold
The frames too bright
So put the blinds down low



Nu är klockan halv nio, jag har tillringat någon timme till studier. Trodde inte att jag skulle orka plugga något ikväll men Elin sa att jag skulle tända ljus, sätta på mig mykläder och stänga av alla elektroniska saker som möjligtvis kan störa mina studer,- som dator och mobil. Jag gjorde det och jag kunde koncentrera mig mycket bättre. Tack Elin!

Ikväll har jag haft ångest, yrsel och huvudvärk, samt illmaående. Det mesta har gått över nu, och det känns bra. Jag tror att morgondagen kommer bli en bra dag. Jag kommer klara provet, känns det som och sen på kvällen ska jag och Elin baka pepparkakor! :D Det var länge sedan jag och Elin gjorde något, vilket är lite tråkigt. Men det ska vi ta igen, right? :)

Idag var jag på Roasters med Frida och Sandra. Vi satt där från ca. 13 - 16.
Det var väldigt trevligt  =) måste göras om, när inte alla är så trötta dock.

Nu måste pappa ha sin dator, så jag kan inte skriva nå mer.

image10

Passing afternoon.

     I hate it!

Sitter och pluggar samhälls. Har dock tagit en liten paus nu. Har prov i ekonomi på tisdag och det ser inte ljust ut. Kan nada! Men det får gå som det går, och så får jag hoppas på det bästa. Hela kvällen imorrn lär ju gå åt studier.

Idag har jag vart hos Sandra! :) Jag, hon och Frida bakade lussekissar! Det var väldigt trevligt. Kul att spendera lite kvalitetstid med Sandra. Det var längesen. Imorrn ska det också spenderas lite sådan tid med Sandra och Frida igen! x)
                                                                                  (På Roasters. Förvånande? haha)

Nu måste jag ta tag i pluggandet igen. Hejs!

Nothing left to lose.

Come on and we'll sing, like we were free
push the pedal down watch the world around fly by us
come on we'll try, one last time
I'm off of the floor one more time to find you




Jag tror det här kommer bli en bra helg.

Idag ska jag och Frida till stan, sen på kvällen ska alla tjejer till Nattis för att fira henne! På Söndag ska jag och Frida vara med Sandra. Jag tror det kommer bli bra.

                                                                                                  (Bortsett från att jag måste plugga)




She keeps hoping.

Klockan är nu tjugo minuter över sju på morgonen. Bussen går på sju minuter, men den ska jag inte ta.
Jag har sovmorgon, och bussen jag egentligen ska ta går om en timma och fem minuter. Imorse steg jag upp klockan fem, - jag ville ta en lång varm dusch, göra mig i ordning och sen äta frukost i lugn och ro utan att behöva slänga i sig mackan fem minuter före jag måste börja gå till bussen. 

                                                      Nu har jag en timme över eftersom jag glömde att jag har sovmorgon.

Gårdagen spenderades hemma, jag hade ont i huvudet och orkade inte fara till skolan. Jag vaknade klockan två, och hade då sovit i tretton timmar. Det kändes skönt att veta att jag sovit så länge, men jag var fortfarande trött. Jag tror jag sov för mycket. Resten av dagen slappnade jag bara av, och inte blev jag mer pigg för det. Men det var skönt ändå.

Dagen före gårdagen, alltså måndag, - spenderade jag på skolan, ett litet tag på Roasters och sen hos Frida. Vi hade Piratesmarathon. Vi såg alla tre filmerna, åt oss tjocka på popcorn och skrattade åt dessa roliga filmer. Det  var en bra dag, och jag gör gärna om det, fast med andra filmer än Pirates. Kanske Harry Potter. Vi pratade om det, men kom fram till att vi i så fall borde ha en Harry Potter - helg.  
  När jag och Frida skulle hoppa av bussen, hade jag totalt glömt bort att jag skulle följa henne hem. När hon plingade för att gå av på hennes bullhållsplats och började gå mot dörren så ställde jag mig upp för att ta Fridas plats bredvid Sandra och sa;

Isabella: Hejdå Frida!
Frida: "Ska inte du följa mig hem?"
Isabella: "Ja, just det! haha"

Det är nu 47 minuter kvar tills bussen går, och den tiden ska jag spendera genom att läsa ut boken jag håller på med nu. "Kennedys hjärna" av Henning Mankell.


Fortsättning.

Har nu läst ut boken, och ska fara till skolan om drygt en kvart.
Boken var helt okej. Den var bra, och välskriven. Men det är något som fattas.

Snowden.

Ändrade planer för idag! Igår skrev jag att dagen skulle bestå av Piratesmarathon. Men eftersom mamma ska ha bjudning, och vill att jag ska vara närvarande så går det inte. Klockan fem kommer främmandet, och sen klockan sex ska jag till Piteå stadskyrka för att se Nathalie sjunga där med sin kör.
Efter det ska vi se bio - det blir Solstorm vi kommer att se. Egentligen är orsaken till att vi ska se bio ,- reklamen för Strömbacka som går före filmerna. Vi har fotat i skolan till den.
Roasters ska vi nog också till, eftersom Nattis kör antagligen inte sjunger i två timmar. :) Det kommer bli en bra kväll!

(Piratesmarathon, blir imorgon efter skolan istället)

Breathe in, breathe out.

Isabella: Min mandarin har cancer >.<
Frida: Haha! ajdå :D
Isabella: Den hade en grön cancerknöl, :D
Frida: En grön? :D
Isabella: Det var typ grönt skal, men sen så var det en knöl i mandarinen också :D

Någon minut senare;
Isabella: Den hade ett barn också! :D
Isabella: Stackars sate. Cancer, och gravid. Inte roligt.
Frida: Haha nej. Det är grymme synd om han :D 
Isabella: Han? :D 
Frida : Haha, ja! xD
Isabella: och hanar kan vara gravida! :D 
Frida: Mandarinhanar kan det ;p

Meningslösa konversationer vi har ändå :D haha! 



Idag har jag vart på stan med Frida (: Vi kikade lite på julklappar och så. Sen gick vi till Roasters för att jag ville äta. Tog en varm smörgås, med kyckling och så + the. Mums. 
Sen följde jag hem till Frida, vi kikade runt lite på internet och sen gick vi på en kort promenad, för att jag skulle få se 997 som står på deras kvarter. (Vi tävlar - om vem som hinner först med att se alla bilar med registeringsnummer 999 till 001)

Sen kom Anders och Anette och hämtade mig. Mamma var också med. Vi for och handlade, och sen hem till dom på Pitholm. Jag har kommit fram till att jag trivs väldigt bra i deras hus där, kommer att sakna det när dom ska bygga nytt där ute i tjottahejti. Menmen, vi käkade gomiddag och sen kom pappa och hämtade mig och mamma kring åtta! Sen dess har jag bara suttit vid datorn - och snart ska jag tända massa ljus, koka the och lägga mig och läsa i sängen :) mys


Imorgon ska jag till Frida :) Vi ska ha Piratesmarathon! Alla tre filmer. Sen ska vi bygga en snögubbe också, eftersom det förhoppningsvis kommer bli blida imorgon :D Vi har pratat om att göra den på deras tak, men jag tror det kan bli aningens för komplicerat! ;>


 

Some day.

Jag har tappat förmågan att komma på något att skriva i min blogg, känns det som.
Men jag återkommer när jag har fått tillbaka förmågan. :)


Dagen har bestått av skola, Roasters med Sandra och Frida, sen hem och sen tillbaka till Roasters med Agnes och Frida.

image6


Twentyfour Hours.

Sitter på skolan, vill bara hem.
- jag vill verkligen inte vara här.

Faktumet är, att vi också har en totalt meningslös lektion som inte gör saken bättre.
Såhär känner mig mig just nu;

(valde denna bild i brist på annat)


Fortsättning.

Jag hade tur. Vi behövde inte sitta kvar restrerande tid på lektionen, och behövde inte komma på nästa. Så jag sprang till skåpet, slänge på mig kläderna och sprang ut till busshållsplatsen och tog bussen som gick efter en minut. Var rädd att jag skulle missa den. :) Jag orkade verkligen inte stanna fyra timmar på skolan, för att sen ha en lektion idrott. Så jag valde att fara hem, vilket var välbehövt!

Nu ska jag spendera resten av dagen med att sitta vid datorn, läsa och dricka the.

image7

Inside us all.

Theres a peace inside us all
Let it be your friend
It will help you carry on in the end
Theres a peace inside us all

Creed <3


Jag är deprimerad. Jag trodde att svackan var över, men den kanske inte är det. 
                                                                                                                              
                                                                                                                  Eller så har jag kommit in i en ny.


Att min musikspelare nu valde att spela upp Save Tonight av Eagle Eye Cherry, gör inte saken bättre. Den låten är minnen. Det är många minnen som är dåliga, men det finns så många mer, - som är bra minnen.
Det är dom minnena som gör att jag till slut kan ta mig ur svackorna, samt alla mina vänner som lyser upp min dag.


Trots ångest har den här dagen har varit bra. Den här helgen har varit bra.
Jag har haft tid att umgås med vänner, familj (vilket var länge sedan) och så har jag haft en kamera hemlånad över helgen. Jag har slappnat av och vilat min kropp samt själsliv. Som sagt, en bra helg.




I helgen har jag även fått hem Photoshop CS3, vilket känns väldigt roligt. Dock kan jag inte så mycket, men kunskapen kommer väl så småningom. Min första bild som jag gjorde, väljer jag att inte lägga upp här av vissa skäl. Kan dock lägga upp bilden på Vigor som jag redigerade lite tidigare idag ;
 
image11 

Det var allt från mig för idag. Nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink, samt borsta tänderna. Sen ska jag lägga mig i sängen och läsa Män som hatar kvinnor, tills dess att ögonen blir för trötta för att läsa mer, - då ska jag sova.

Can't stand me now.

Dagen har vart helt okej. den började med att jag försov mig, och på ett sätt var det skönt - men inte bra.
När jag kom til skolan var det bara att sätta sig och göra datakunskaps-provet. Det gick bra.
Sen hade vi lunch, svenska och matte. Slutade gode tidigt, och det bar av till Roasters med Frida, Sandra och Sofia. Det var väldigt trevligt, Även fast vi  spelade New York - och jag förlorade >.<

Ikväll ska jag vara med Frida. Vi ska se film och så. Klockan 20.00 ska vi se doobido, Robert Gustavvson ska ju vara med, och det kan ju bli roligt x)

Nu ska pappa ha datorn, så jag måste sluta skriva. Uppdaterar säkert sen!

One ray of light.

image9

Efter skolan så tillbringade jag ungefär två timmar med denna söta flicka på stan. :) måste säga att det var väldigt trevligt! Hon följde mig till stan, för jag skulle köpa min skor. Vi gick runt ett tag, och sen satte vi oss på Roasters och väntade på bussen som skulle gå efter en timme ungefär.
Sofia hade tur, - hon fick en gratis latte eftersom att hon som skulle göra en choccachino (stavning?) åt mig, råkade göra en latte x) så då frågade hon om min kompis ville ha en latte, och självklart sa jag ju ja.

Började även med min plan att träna upp mig i kort, så jag kan vinna över Frida någon gång. Sofia ställde upp som motståndare :D Vi glömde helt bort tiden, så 4 minuter över sex så började vi springa mot bussen som skulle gå kanske 6 över. Men vi sprang fel, eftersom vi trodde den gick där den gick förut - men den har ju bytt tillbaka igen. Så då var det bara springa ner till Valdino istället för P-däcket. Som tur var hann vi, men Sofia höll på att bli överkörd. Eller, hon höll på att springa in i en bil x) haha! Men roligt var det.


Nog för idag, :) ska gå och göra the, och sen lägga mig i sängen och läsa ett tag.

It's not over.

image6

Det här varit en bra dag, till en viss del. Det negativa var att vi inte behövde ha en lektion, vilket gjorde att vi fick en väldigt lång lunch, och att filmen vi såg lektionen efter det, var väldigt dålig, - men dock så såg bara jag och Frida ungefär en timme av den, sen for vi till Roasters för att vi inte orkade
stanna kvar för att se filmen, samt ha idrott.

Roasters - är terapi. Jag och Frida for dit, satt och pratade, spelade kort och fikade. Egentligen, är Frida terapi också, och det vill jag tacka henne för. <3 Kortspelandet gick förvånansvärt bra idag. Jag vann några gånger, vilket är ovanligt när jag spelar mot Frida. Dock tror jag att jag ska fullfölja planen som jag och Marcus spånade på igår; nämligen att jag tränar upp mig med någon som är dålig på kort, och att jag sen spelar med Frida en gång, vinner, och sen aldrig spelar mot henne igen. På så sätt blir jag ju oövervinnlig, eftersom hon aldrig kan vinna över mig igen! Dock så gäller den planen endast i spelet New York.

Idag har jag gjort två inköp. En tuperingskam och en uttöjning. =) hittade även ett par vinterskor jag vill ha. Jag la av dom tills mogondagen, och sen ska jag höra med min mor om hon vill komma in till stan och möta mig där efter skolan för att kolla på skorna, och förhoppningsvis införskaffa dom.

Planerna för kvällen ser ut såhär; jag ska pyssla ihop en kaffekassa bestående av någon sorts burk/kartong som man kan stoppa in småpengar i, - ungefär som en spargris. Efter det, ska jag lägga mig i sängen och läsa "Män som hatar kvinnor" av Stieg Larsson och dricka en stor kopp the, eller två.


Hollow years.

Once the stone
You're crawling under
Is lifted off your shoulders
Once the cloud that's raining
Over your head disappears
The noise that you'll hear
Is the crashing down of hollow years



Idag är jag hemma från skolan. Jag orkar inte, - ingen sömn, ångest och skola går inte ihop.
Så jag bestämde mig för att stanna hemma. Som jag skrev igår, är jag på väg in i en svacka. Jag vet inte vad som orsakar den, men in är jag på väg. Jag kanske redan är inne? 
                                                                                                                                         - Ja, jag tror det.

Nu ska jag gå och så ska jag lägga mig i sängen med dom här två sakerna;

image7


Fortsättning.

Har målat en teckning till Frida i Paint. Fick inspiration till den av låten My beloved monster av Eels.



Så här går texten;

My Beloved Monster and Me
We go everywhere together.
- Wearing a raincoat that has four sleeves -
Gets us through all kinds of weather.

She will always be the only thing.
That comes between me and the awful sting.
That comes from living in a world that's so damn ... mean

My Beloved Monster is tough!
If she wants she will distroy you.
But if you lay her down for a kiss,
Her little heart it could explode.

She will always be the only thing.
That comes between me and the awful sting.
That comes from living in a world that's so damn... mean

La La La La La La La La

Falls on me.

Det känns som att det kommer komma en sån där svacka till, alldeles snart.
En svacka när ångesten kommer, och man inte kan göra något för att det ska bli bättre - utan helt enkelt bara vänta ut den.

                                  Det är bara hoppas att det går bort, och att såret som orsakade det läker.

Trough glass.

I'm looking at you through the glass...
Don't know how much time has passed
Oh god it feels like forever
But no one ever tells you that forever
Feels like home sitting all alone inside your head


Idag ska jag till Luleå med Frida. Hon skulle dit för att hon skulle pierca sig i läppen, och då tänkte vi att vi kan gå på stan före (: det blir skitabra det! Hon borde vara här om typ 20 minuter, och sen ska vi gå till bussen. Men först, ska jag visa henne lite bilder ;p
Funderar på att städa upp lite i mitt rum, det ser förjävligt ut, jag förstår inte hur
jag kan få det såhär stökigt ;o



Igår var jag, Agnes och Sofia på Roasters (:
Där träffade vi Camilla och Elina också, vilket var väldigt trevligt!

Var barnvakt från halv två, till typ 4 - sen bjöds det på middag och skjuts till staden strax före sex! Fick även en femtoilapp för barnpassningen. ;>

image6

RSS 2.0