My beloved monster.

Har just gjort mig klar för dagen. Dagens klädsel är nog ganska kall - men jag kände för att ha klänning. Så jag tog min grå klänning, mina snyggstrumpbyxor, min kofta + ett linne under klänningen. (:

Funderar på att fara till staden idag, det är lite saker som jag måste införskaffa. Bland annat hårspray, tops, rouge och gärna ett rött läppstift ^^ Frida sa att hon kankse kunde vara med mig idag, så jag får se om hon vill fara till stan med mig. Om vi gör det, förvånar det mig inte om vi går till Råsters. Vi ses där, visst? Kom och säg hej :D

Klockan sju ikväll, ska jag fara till Agnes där det bjuds på middag, film och läskigheter. x) jag ska klä ut mig, till Bellatrix. x) haha! (kom på att jag måste köpa godis också) Så här kommer jag då se ut;

Ska försöka att se ut sådär på varje bild dom tar på mig.


Fortsättning.

Det blev inte att fara till stan och inte att träffa Frida. Så nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt.. Känns inte så roligt att sitta här till typ 7 och inte ha något att göra. Jag vill nog inte fara till stan själv, fast jag skulle behöva grejjerna. Är inte så pepp på att klä ut mig ikväll heller, får se om jag orkar..

Casa del Diablo

Belle ,Marcus, Jörgen Fiskmås ,Patrik och Råger var och besökte ett spökande slott, men det slutade inte riktigt som de hade tänkt. Det började med att Frida och Patrik spelade kort i ena tornet. Men Patrik är en sån dålig förlorare så han fuskade hela tiden, så Frida blev jättearg och tog fram sin elpistol och gav Patrik en stöt på ca. 2 miljoner Volt.Patrik tappade balansen och föll ner i vallgraven som befann sig 50 m. nedanför.
Hunden Råger stod precis bakom Frida, och eftersom att han är hund så gav han Frida en allergiskchock så hon dog och ramlade baklänges över Råger, så han knosades till döds.
Belle hade snott en pistol från Marcus, som hon skulle använda till att ta livet av sig, men eftersom den var från 3:dje världskriget så hade den specialammunition så den gick rakt genom Belles huvud och vidare in i stackars Marcus huvud så det poffade också.
Jörgen Fiskmås som såg alltihopa kände att det var hans fel att alla dog, så han ville inte leva längre. Han tog sin rosa slips och hängde sig i gardinstången. Än idag kan man höra Jörgens klagorop inne i slottet.

image3
All creds till Frida!



Fortsätting.

Nu återkommer jag med en uppdatering om gårdagen som jag lovade. :)

Planen för dagen var att träffa Maria på Råsters och ta en fika och sen fara hem tills dess att vi tjejer skulle träffa Sandra innan hon far utomlands. Men så blev det inte - för när Maria for så lockade jag Frida till Råsters med hjälp av mutning i form av kaka! Så hon kom, och vi satt där och fikade och hade det roligt ;> Sen var ju då Frida tvungen att fara hem och äta, men jag orkade inte fara hem så jag stannade där och Frida for och hämtade lite saker jag behövde till övernattningen hos henne, hemma hos mig och kom sen tillbaka.
Efter ett tag kom Agnes och Emma, och slutligen Sandra :D Vi satt där till tio och sen så bar det hemåt. Det var en väldigt trevlig och rolig kväll, och sammlagt så tillbringade jag tio timmar på Råsters - vilket är ett rekord som jag nog aldrig kommer slå! haha ;>

Jag följde ju då hem med Frida, eftersom vi skulle fullfölja våran plan - men den krackelerade, så vi ska fullfölja den till helgen istället :D Vi satt uppe till halv fyra och hade roligt hela kvällen/natten! Vi kollade i skolkatalogen, frida målade teckningar (som bara handlade om dödsfall) och så satt vi vid datorn och kollade lite bilder och så. ;> 
Vi försökte hitta några bra tips till onsdag, när vi ska klä ut oss :D Jag ska vara Bellatrix - i harry potter. Bara för att jag kallas Bella och hon ser helt tokig ut, vilket jag var ute efter. Frida tror jag ska vara en djävulshiphoppare x)

Nu ska jag gå och göra lite The, och fortsätta läsa Män som hatar kvinnor av Stieg Larsson. :)

Mardy bum.

Sitter  hemma hos Frida nu, (: jag ska sova här ikväll.
Kvällen, samt dagen ( sammanlagt 10 h) har tillbringats på Råsters för min del. Först träffade jag Maria, sen tvingade jag dit Frida som jag mutade med en kaka för att hon skulle komma, och sen lämmande hon mig "/ men som tur var kom hon igen - och sen kom agnes, emma och sandra!

Jag återkommer imorgon och berättar lite mer om kvällen (:

One last breath.

Stan med mamma och syster nu, sen Roasters med Frida! :D

image2


Fortsättning.

Frida: Tänk om man gjorde ketchup utan tomat!

Agnes: men då skulle de ju inte vara ketchup..

Bella: men man skulle kunna ta jordgubbar istället för de är ju lika rött !

Frida: men då blir de ju Jordgubbssylt.

Bella: men då kan vi kalla de köttfärs!!?

Hahaha! :D Det där kommer jag ihåg väl, det var ganska länge sen. Jag tror vi satt i matsalen på solander och hade en av våra knäppa konversationer. ^^ Jag vet inte riktigt vad jag menade när jag sa köttfärs, men det var då inte det jag hade tänkt att säga x) haha!


Den har dagen har vart ruskigt bra! :) först följde jag till stan med mamma, syster och hennes son Vigor. Vi gick runt lite på stan - och jag fick mig en ny skjorta, en T-shirt och en stor Thekopp, som var jättefin! :D 
Sen ringde jag Frida, och vi gick och fikade på Roasters. Vi drack the och jag åt en varm macka också eftersom jag blev hungrig. Sen spelade vi kort och så :D
Vi försökte komma på ett eget kortspel, men det gick inte så bra.   
Efter det, så kom pappa och mamma och hämtade mig och så for vi till Oslagbar och åt. Vi fick sitta i VIP-rummet eftersom det var det enda som var ledigt! ;p Jag tog Black & white - det var grymt gott, så nu är jag mätt som bara den!
Ikväll ska jag se Heroes, och läsa ut Harry Potter, om det inte kommer upp något annat roligt. 

Jag är jättepepp på att börja fixa i mitt rum nu, ska försöka fixa så mycket som möjligt nu underlovet. Underarbete och så på väggarna, sen ska jag och Frida måla x) sen ska vi nog till Ikea någon dag och kika på lite möbler och så. Kommer bli jättebra. :)  Iiiiiiih!

Nu ska jag gå och göra The, och inviga min nya kopp! ;> sen ska jag se Heroes eller något.


Better of.

Well I've packed my bags
I'm moving on.

Nu är det lov! härligt. En hel veckas lov. Den ska spenderas med mina vänner, och sängen. Antagligen så kommer vi till stor del, tillbringa tiden på Roasters - eller i alla fall jag och Frida. 
Den har dagen har bestått av skola, barnvaktning och vänner. (: jag for till Frida efter jag suttit barnvakt hos bror,  och vi såg Disturbia. Agnes, Emma och Robin var väldigt rädda, men jag och Frida har sett den så många gånger - så vi skrattade bara åt dom andra, för att vi visste vad som skulle hända och deras kommentarer om vad dom trodde skulle hända var fel ^^ For hem för ett tag sen, jag är så grymt trött.
Så nu har jag gjort mig i ordning för sängen, och så ska jag läsa ut Harry Potter, om jag orkar hålla mig vaken så länge. ;>

Imorgon ska jag och Frida hitta på något roligt (: säkert Roasters. Kom dit och umgås med oss? :)

Godnatt.

Studier, studier.

I wanted you to know that I love the way you laugh
I wanna hold you high and steal your pain away
I keep your photograph; and I know it serves me well
I wanna hold you high and steal your pain

Vacker låt. Seether and Amy Lee - Broken.

Även den här dagen kommer gå åt studier, hemska tider!
Men imorrn, blir det lov. Skönt! Längtar så oerhört mycket.

Jag och Frida slapp medieproduktionen idag, så vi gick till Roasters och pluggade - igen. :)
Men it göre nå, roasters är bra och det är bra att plugga! Dock måste jag fortsätta plugga nu, men jag återkommer säkert!

(min bror andré blev gudfar idag! :) han är då gudfar till maddes barn, som är hans kompis. )

You're the target that I'm aiming at.

Nu har jag suttit, i nästan två hela timmar, om inte mer, och renskrivit antiken på datorn. Det var grymt jobbigt, men gode värt. Känns bra att ha det gjort så jag kan koncentrera mig på att lära mig det jag inte kan imorrn, inför provet jag har i övermorrn. ;p ( Det blev typ 10 sidor, dock hade jag mycket radavstånd, annars blir det så plottirgt när det är anteckningar ;p )

Kan väl berätta lite om min dag när jag ändå sitter här och skriver - dagen började med att jag vaknade klockan 6, duschade och sen kom på att jag hade sovmorgon. Tärt, men vad gör man när man inte kan sommna om? Jo, man äter en rejäl frukost framför tv'n x) haha. Väl på skolan så hade vi matte, medieproduktion och sen idrott. Jag och Frida gjorde klart det vi skulle göra på Medieproduktionern, så vi kankse slipper lektionen imorrn! Sen på idrotten, hade vi bowling, det var grymt kul :D
Efter det, gick jag och Frida till staden och jag köpte min Dvd och mitt USB-minne och Frida sin pincett ^^ Sen gick vi till Råsters och fikade samt pluggade på Antiken. ( träffade andré också, det var trevligt! )
Tog bussen hem kring 6, åt middag och sen ägnade jag resten av kvällen åt studier.. ;p
uuuäh, det är hemskt att plugga.

Nu ska jag lägga mig i sängen, se ett grey's avsnitt på min nya dvd och sen ska jag sova! :D SKÖNT!

School.

Sitter i Macsalen nu. Börjar om en halvtima typ, har medieproduktion. :)
Jag och frida ska fixa en del av radioprogrammet som vi ska göra.
Sen bär det av till bowlinghallen, eftersom vi ska bowla på idrotten :D det blir nog roligt. Efter det, ska jag och Frida in till stan och så ska hon köpa en pincett, ( måste komma ihåg det, lovade att påminna henne) och jag ska köpa en Dvd och ett Usb-minne. Gode smid, eftersom dvd'n har usbgrej i sig, så då är det bara föra över filmer från datorn och sätta sig vid tv'n och se dom :)

Efter att vi har skaffat dom sakerna, så ska vi till Roasters och ta en fika, samt plugga.
Blir säkert skitabra det! :)

(jag måste vekrligen sluta säga "men it göre nå!" Men det går inte så bra att sluta säga det, eftersom jag är så van att säga det stup i kvarten. Men det är som en bra mening, för det passar nästan till allt. Men Frida håller på att driva sig till vansinne eftersom hon irriterar sig på det, så jag gör det för hennes skull :D haha ^^)

100 years.

I'm 15 for a moment
Caught in between 10 and 20
And I'm just dreaming
Counting the ways to where you are
I'm 22 for a moment
She feels better than ever
And we're on fire

Five for nothing - 100 years. Vacker låt.



Är hemma från skolan idag, jag har väldigt ont i huvudet och det vill inte gå över trots att jag vilar och går på huvvudvärkstabletter. Så jag gav upp med försöket att inte sitta vid datorn, eller läsa något idag, jag skiter i att det gör det värre, men det blir ju så tråkigt..

Frida hade tydligen också ont i huvudet, så hon stannade hemma hon med. Lyckades nog väcka henne när jag ringde henne för ett tag sen. Det var så att jag hade fått en kommentar på mitt förra inlägg, och jag kände att hon behövde få veta.

Ang kommentaren, - vem är du? Vem är "Jag"?

"Synd att det inte är jag bara. Jag satt bakom dig på busssen nån gång, och sen dess... Jag vet att jag låter som värsta stalkern, så jag ska inte skriva mer. :) Bye."


Fortsättning.

Har fått en ny kommentar, från "jag" ;

"Förlåt för den konstiga kommentaren innan. Du känner mig inte, vi går på samma skola bara. Sen tror jag inte du vill veta vem jag är. Vi kan säga att jag är en hemlig beundrare. Ganska töntigt, men ändå... ;)"

..och nu är det såhär - jag vill veta vem du är! ;p


Fortsättning.

"
Vad ska jag säga då? Ge dig namn och adress eller? Haha, lagomt mobbad man skulle bli. ;) Och ja, jag är "mysko", dock inte lika mysko IRL, I promise. Ensamhet, Internet och anonymitet kan dock leda till att man skriver såna här saker. :) "

Det skulle räcka med ett namn. :) och mobbad skulle du nog inte bli.
Det enda jag tycker är mysko, är att du inte vill säga vem du är.

Sluta vara anonym? skulle verkligen vilja veta vem min "hemliga beundrare" är. ^^


Ännu en fortsättning.

"Det är ju enkelt för dig (er?) att säga. Om jag skulle säga vem jag var skulle jag ju inte vara en hemlig beundrare längre. Då skulle jag vara "den där konstiga killen som inte har mer att göra än att skriva kryptiska kommentarer på en söt tjejs blogg". You see where I'm going with this? :) Och att skriva det här där vem som helst kan läsa känns inte heller särskilt lockande. För övrigt är det bättre att du inte vet och gissar vem jag är, än att faktiskt få reda på det och bli besviken."

Ja, det du säger är sant. Men du känner inte för att skriva vem du är på ett annat ställe, där ingen kan läsa det förutom jag då? :) tex msn. Och jag kankse inte blir besviken? Det återstår att se, eller hur? 


Forsättning, än en gång.


"I'll hink it over and (hopefully) get back to you."

Do so! Hoppas du berättar iaf.


Does the years really matter?

Det är egentligen lite konstigt att jag känner så här. Varje gång jag ser honom, börjar mitt hjärta banka, och jag känner att det pirrar till i magen. Jag känner honom inte, men ändå.. Sen finns det ett till problem också.

Jag vet inte hur jag ska formulera mig, jag ger upp.



Fortsättning.


Sandra, jag saknar dig. Kom upp hit, upplev en riktig vinter, och så följer vi dig ner och upplever en mindre riktig vinter!

Den här dagen har bestått av skola, Roasters och Elin.
Första lektionen vi hade, var matte - och då var det prov som gällde. Gick väl sådär, kunde ha gått bättre. Jag tjorvade till det rejält på två tal.. Sen hade jag två lektioner Svenska och slutade kring 12.
Då for jag och Frida till Roasters för att plugga lite på antiken. (prov på fredag) Det var trevligt. Jag älskar det där stället, det är terapi. :) Kom iaf hem kring 4, och satte mig för att kolla på bilder från helgen, samt ladda upp dom på bdb. (http://isbz.bilddagboken.se/) Sen kom Elin förbi ett tag, vi drack latte och spelade kort. Gick även ut på en kort promenad.

..och nu sitter jag här. Tror jag ska fortsätta ladda upp bilder på bilddagboken nu.

Jag sökte dig och fann mitt hjärta.

Sitter i sängen med pappas bärbara dator i knät. Jag tog en paus från skrivandet på min recension som ska vara klar idag, och bestämde mig för att uppdatera min nya blogg som jag förövrigt nästan glömt bort att jag hade. Men jag började tänka på Sandra, där nere i Göteborg, och kom på att jag faktiskt lovat att hålla mig aktiv för hennes skull! So here I am :D

Den här helgen har vart grymt bra. På fredagen vad jag med Frida, Robin och Marcus och såg på Råtta-to-jj. Den var väldigt bra, se den! Bästa disney på länge. Efter bion så gick vi till Roasters ett tag, och sen så for vi hem till Frida. Det var en bra kväll!
Lördagen tillbringades med Frida den med, vi spelade kort och såg på Heroes. Det var trevligt! "Men kommer inte bomben snart?" (intern) 
Söndagen har även den tillbringats med Frida. Jag for tll henne kring 12-tiden eftersom vi skulle fota ett porträtt på mig till en skoluppgift. Dock blev det inte så många bra bilder, men det var roligt :) Vi gick till stället där vi skulle fota, och satte igång, och det tog ett tag innan jag kom fram till att jag hade glömt en sak, nämligen inget annat än minneskortet! Så det var bara gå tillbaka till Frida, för att hämta hennes minneskort (tur att hon hade ett!) och sen gå tillbaka. :) Det var grymt kallt, och när vi kom tillbaka så gjorde vi varm choklad och spelade kort!

Nu ska jag ta tag mig själv, och försöka göra klart det här arbetet och sen plugga lite matte..

http://isbz.bilddagboken.se/

It's time to let this go.

Jag följer med strömmen som en död fisk - jag har skaffat blogg jag med.

Nu ska jag sova, så upd. kommer någon annan dag.


RSS 2.0