Collide.

Varför är inte en dag som denna, en bra dag?


För att fördiva tiden..

Två historier som jag och Frida hår knåpat ihop genom att skriva lite var, och sen får den andra se sista raden och sen förtsätta osv.


Första;

Bella och Frida var bästa kompisar. Dom spenderade oerhört mycket tid på deras favoritställe Frällaträdet. Där brukade dom två vännerna sitta och ha det roligt! Dom hade så infernaliskt roligt där. Och de smidde planer som dom sedan utförde. Dom skulle utfära planer från bokstaven A till Ö. Just nu var dom på G.
Dom ska ha en plan för varje bokstav i alfabetet. Det kommer ta lång tid att genomföra, men det kommer bli gjort. En av dom hade dåligt minne, så hon glömde vad som skulle genomföras. '
Godis är gott! Det tyckte både Frida och Bella.
Cåre tha Män blev så less på att dom alltid stirrade på honom, så han mördade dom.  Han var en väldigt dåligmördare så dom överlevde. Fast då kom Jåå och mördade dom. Så då dog dom igen!
Slut!


Andra;

Det var en gån gett marsvin som hette Isabella. Isabella hade en kattkompis som hette Jåå. Marsvinet CÅreoch Jåå var rivaler. Cåre ocj Jåå hatade varandra. Dom kom aldrig överens. Dom bråkade om allt från att få jordnötter och hur man ska knyta rep. Sen träffade dom en vilsen lite fågel som aldrig lärt sig flyga. Den hette Farbror August.
Farbror August gillade tv-spel. Han spenderade flera timmar tranför TV'n. Need for Speed var favoritspelet. Dom brukade spela det spelet i verkligeheten också. Men en dag blev det för mycket vld för Jåå. Så han beslutade sig för att sluta spela tv-spel och istället skaffa sig ett nytt intresse.
Han beslutade sig för att börja plocka blommor. Men en dag fick han för sig att äta en blomma och det visade sig att den var giftig så Jåå dog och kom till himlen. Men himlen var ett väldigt trevligt ställe och Jåå trivdes oerhört bra och levde lycklig i himlen i alla sina dagar.
Slut!

Drugs or me.

Sitter i köket på pappas bärbara, och mamma sitter mitt emot mig och gör sillsallad . Julen är snart här och knackar på dörren. Det är precis en timma och tjugo minuter kvar tills klockan är 00.00. 
Sista julklappen som jag desperat har försökt fixa ikväll, gick inte som planerat. Skulle egentligen skriva ut några bilder till mina syskon, på deras barn ( jag hoppas på att dom inte läser min blogg ) och ge dom det i julklapp. Men skrivaren ville inte som jag ville och det slutade med att jag förde över bilderna på mitt USB-minne och bestämde mig för att fara till syster och använda hennes fotoskrivare. Jag har ingen aning hur det kommer gå att dölja bilderna som jag ska ge till henne, men jag får hoppas att hon inte sitter och tittar på varenda sak jag gör.  

Måste egentligen ta tag i julstädningen i mitt rum, men det får bero ett tag till. Ska skriva klart här först. 
Det var ju så att jag skulle ha gjort bort städningen igår, men så dålig som jag är på att ta tag i saker så blev det naturligtvis inte. Kommer antagligen inte bli idag heller, så det kommer säkert sluta med att jag spikar för dörren imorgon. (Så drastisk kanske jag inte behöver vara, men för läsningens skull så skriver jag så.)  

Sillsalladen är nu klar, och jag funderar på att ta lite. Men då bryter jag mitt löfte, - nämligen att inte äta  julmat föränn julmiddagen serveras. (Eller så tar jag lite när klockan blir tolv, men jag hoppas jag har lite mer självdiciplin än så.)

Jag längtar efter imorgon. Men egentligen tycker jag att det är lite överskattat, - det här med jul. Man går i en månad och ser på julpyntet som fyller affärerna, stressar sista veckan innan jul för att införskaffa dom sista julklapparna och därmed slösar massa pengar för att allt sen ska vara över på en dag.
Självklart är sjävla julaftonen väldigt rolig, det är stämmningsfullt och man får träffa släkten och umgås med dom som man inte alltid spenderar så mycket tid med. Det är god mat, och roligt att äntligen få öppna sina julklappar i hopp om att ens önskningar gått i uppfyllelse, och om dom inte gjort det blir man besviken. Dock brukar detta gå över efter ett tag, eftersom man fått mycket annat man gillat. Kort sagt, så är själva julen överskattad, inte julafton.

Jag har väntat på ett regn.

vi gick långt här du och jag
kanske så långt vi kunde gå
kanske fanns ingen ärlig chans för oss
men jag ser det inte så


Lars Winnerbäck <3

Nu är det snart julafton. 
                                                                         75 timmar och 10 minuter kvar.


Men jag har ingen som helst julstämmning. Över huvud taget. Kanske hjälper det när jag klär granen på lördag, och när jag slår in dom sista julklapparna medans jag dricker glögg, äter från mammas saffranslängd och lyssnar på julmusik. Jag tvivlar på det.
Att det heller inte ligger redigt med snö på backen såhär före jul gör inte att det är lättare att hitta sin julstämmning. Men jag får bida min tid till dess att den känslan infinner sig. 

(Frida - jag vet att jag säger att jag inte gillar snön, och att jag gärna ser den tina bort.
Men samtidigt är det inte jul utan snö.)


Imorgon är den sista skoldagen för terminen, och framför allt året. Lovet är välbehövt.

                                                                                                                     Vila är vad jag behöver.

Den vilan jag känner att jag behöver är inte bara den vilan som innebär att få sova ut och ligga och dröna i sängen, - utan också mental vila.

Love will come trough.

Alla dessa svackor med ångest och nedstämdhet.


Fortsättning.

Jag har en fundering. Hur långt är ett tag, och hur länge är strax? Ett tag är längre än strax, det är jag säker på. Men hur mycket längre? Det finns ju ingen speciell utsatt tid för varken ett tag eller strax.
    Jag Elin, och Frida satt och diskuterade detta på Roasters idag. Frida påstår att två straxar är 9 minuter, och då blir en strax 4½ minuter. Elin säger att ett tag är 48 minuter, och att en strax är hälften av 48, och sen 38 procent av det vilkert blir undefär 0,013333... minuter (dock var hennes påstående om en strax aningens oseriöst) och det låter absurd. Då är ju 4½ minuter en bättre tid för en strax.
    Dock så tycker jag att en strax, är omkring 5 minuter och att ett tag är omkring en halvtimma. Fast det kan vara väldigt olika från gång till gång. Vad tycker du?


En annan sak, som jag inte riktigt förstår mig på är varför man inte kan vara ärlig när någon frågar "Hur är det?" eller "Har du sovit gott?" osv. Alltid ska vi ljuga och säga att det är bra, och att man sovit gott. Fast det i själva fallet kanske inte är så.
    Jag har gjort det idag, och när jag tänker på det, ju mer idotiskt låter det att man inte kan vara ärlig i en sån sak. Jag fick frågan "Är du trött?" eftersom jag var väldigt frånvarande och så. Då svarade jag ja, fast än det inte var så. Jag skulle egentligen ha sagt att jag var deprimerad och att det var anledningen till min frånvaro.

Get lucky.

Det har varit skralt med uppdateringar på sistonde.
Tyvärr måste jag meddela att det här är det enda jag kommer skriva denna gång.

You can't say no to me.

På lördag for jag till Sandra igen. DeSitter i mitt rum, - framför datorn med en kopp the och försöker komma på något vettigt att skriva i min blogg. Tyvärr går inte det så bra, så jag får göra som jag gör i alla andra uppdateringar jag gör. Berätta om hur min dag har varit.

Vaknade där kring elva, och började se på dom återstående avnitten jag har på mitt USB-minne. Totalt har jag sett 4 avsnitt, vilket är omkring 170 minuter,- sonm är nästan tre timmar. Detta var onödigt att skriva, men för att få lite volym i min uppdatering så krävs det. Den tiden jag inte har tillbringat i sängen och tittat på Heroes har gått åt dator, och studier. På tisdag har jag ett prov i Mediekunskap, och imorgon ska jag redovisa mitt referat.



Kan även berätta om min helg.
Den har varit bra. Tillbringade fredagkväll hos Sandra. Frida, Nattis, Agnes och Max var där. (Även Sandras syster)Vi såg film, - Familjen Robinsson. Den filmen är humor! Dock är Sandra lite väl överskattande när det gäller den ;)

Efter att vi sett filmen satte vi oss och spelade UNO. Det är ett roligt spel, men när man vinner och spelet fortsätter i en timma är det inte lika roligt längre :D så blev det för min del. Men det var roligt ändå.

Denna gång var det bara jag, Sandra, Frida och Max. (Samt Sandras syster)
Vi hade spelkväll. Vi spelade kort,(New York, 500 och Pumpen) Från A till Ö och Med andra ord.
Det var väldigt trevligt! :D

"Knulla!! som Bella!"
- Max
Intern :D haha


Nu har jag inget mer att skriva ..

RSS 2.0