Please please please let me get whatI want

Sitter och lyssnar på låten Please please Please please let me get what I want  av Clayhill.
Den låten är väldigt bra.



Det här har varit en sån där dag som inte alls har varit bra, och jag hoppas att morgondagen blir relativt bättre. En promenad med Frida, som vi tog för att fördiva tiden tills lektionen skulle börja, hjälpte. Sen måste jag tacka Marcus som fick mig på bättre humör också. (:

Skulle gärna skriva ner vad det är som har fått mig på dåligt humör, men det skulle tyvärr skapa ännu mer problem är jag rädd.
                                                                                    Så jag skippar det.


Vet inte riktigt vad jag vill skriva i en här uppdateringen men jag kände att en sådan behövdes eftersom det var ett bra tag sedan, och för dom få som läser min blogg kan det kanske vara kul att jag håller mig någorlunda aktiv.

Kan meddela att jag för cirka en vecka sedan lämnade in min dator som stått och samlat damm och nu har fått den lagad. (Den ska hämtas imorgon.) Men tyvärr måste jag också meddela att datorn jag använt under det senaste halvåret (om inte mer) också har slocknat vilket är väldigt synd. Måste lämna in den också, men Tereses pappa tror jag kunde kolla på den, vilket jag uppskattar. Jag håller tummarna för att det inte är hårddisken som har krashat.

Nu ska jag lägga mig i sängen för att läsa Stieg Larsson - Luftslotet som spränges, och sen ska jag sova.

The Fear You Won't Fall.

Part of the beauty of falling in love with you is the fear you won't fall
It hasn't felt like this before

                                                                            Joshua Radin - The Fear You Won't Fall



Har inte uppdaterat min blogg på en vecka nu. Den gångna vecka har varit väldigt bra, det har varit lov och jag har haft roligt. (Dock lite synd att det har varit svårt att få tag i någon som vill hitta på något, alla har varit väldigt upptagna verkar det som. Men som tur är har jag Frida som alltid ställer upp!)

Idag var första skoldagen för detta år. Den var tråkig, men det var roligt att träffa klassen. Särskilt Terese och Sara. :) Efter skolan for jag och Frida in till stan en sväng, Frida hade ett ärende på stan och sen gick vi och satte oss på Roasters. Jag känner att det var välbehövt. Sen tog vi bussen hem till mig, och som tur var satt Sandra på den. Hon skulle vara med oss och se på "The number 23" men vi hade båda slut batteri i telefonerna så det gick inte att få tag på oss.

Nu ska jag lägga mig i sängen med en kopp the, och läsa Stieg Larssons bok "Flickan som lekte med elden" .

Trouble sleeping.

I'm having trouble sleeping
You're jumping in my bed
Twisting in my head
Leave me

I'm having trouble breathing
You're sitting on my chest
I sure could use the rest
Leave me


Första dagen på det nya året. Nu när det är nytt år brukar man säga att man kan börja om på nytt. Det skulle vara skönt att göra det, men det går inte. Man kan aldrig börja om på nytt, det man gjort har man gjort och det går inte att ta tillbaka.

Det känns tråkigt att första dagen av året består av ångest.

RSS 2.0